پیرسینگ ناف

عوارض پیرسینگ ناف

  

پیرسینگ به یکی از عمل های زیبایی رایج به خصوص بین نوجوانان و جوانان تبدیل شده است. تقریباً از هر ۴ نوجوان، ۱ نفر به جز لاله گوش جای دیگری از بدن خود را پیرسینگ کرده است. زبان، لب ها، بینی، ابروها، نوک سینه ها، ناف و اندام تناسلی نواحی از بدن هستند که معمولا پیرسینگ روی آنها انجام می گیرد. در این مقاله قصد داریم در رابطه با پیرسینگ و عوارض پیرسینگ ناف اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.

عوارض پیرسینگ ناف چیست؟

تحقیقات نشان داده از هر ۳ نفری که به غیر از لاله گوش در ناحیه دیگری از بدن خود پیرسینگ انجام می دهند، ۱ نفر عوارض پیرسینگ را تجربه می کند. با توجه به این آمار،متخصصین توصیه می کنند پیش از مراجعه به کلینیک پیرسینگ در تهران حتما اطلاعات خود را درباره خطرات و عوارض پیرسینگ افزایش دهید و پیامدهای نامطلوبی که ممکن است پس از سوراخ کردن هر عضو از بدن خود با آن مواجه شوید را در نظر بگیرند.

از مهمترین عوارض پیرسینگ ناف می توان به موارد زیر اشاره کرد:

عفونت ناف

هر زمان که سد محافظ پوست شکسته شود، عفونت های موضعی پوست ناشی از باکتری های استاف یا استرپتوکوک بدن را در معرض خطر قرار می دهند. از بین تمام نقاطی که معمولاً سوراخ می شوند، ناف به دلیل شکل آن بیشترین احتمال عفونت را دارد. عفونت این ناحیه را اغلب می توان با رعایت بهداشت پوست و داروهای آنتی بیوتیک درمان کرد. در صورت بروز عفونت نیز جواهرات به طور کلی نیازی به بیرون آوردن ندارند زیرا به جلوگیری از بسته شدن سوراخ کمک می کند و باعث تخلیه عفونت از ناحیه پوست می شود.

عفونت جریان خون در اثر پیرسینگ ناف

خطر این نوع عفونت از جمله ویروس های هپاتیت B یا C و کزاز در هر نوع پیرسینگ وجود دارد . این نوع عفونت ها معمولاً از طریق تجهیزات آلوده منتقل می شوند. مهم است که قبل از انجام پیرسینگ ناف واکسیناسیون به ویژه هپاتیت B و کزاز، را انجام داده باشید. همچنین حتما به بهترین کلینیک پیرسینگ در تهران مراجعه کنید تا از بهداشتی بودن تجهیزات مورد استفاده اطمینان حاصل کنید.

واکنش های آلرژیک

آلرژی به نیکل یک خطر بسیار شایع و بالقوه جدی در پیرسینگ ناف است. بنابراین، از آویزان کردن جواهرات حاوی نیکل به ناف باید اجتناب شود. لازم است بدانید که برخی از جواهرات طلا حاوی نیکل هستند. واکنش آلرژیک اغلب نیاز به برداشتن قطعه جواهر دارد. سپس می توان از کرم های استروئیدی برای کمک به توقف واکنش استفاده کرد. جواهرات بی کیفیت نیز می توانند مشکلاتی مشابه نیکل ایجاد کنند. از آنجاییکه نوجوانان اغلب بودجه کمی دارند، ممکن است جواهراتی را خریداری کنند که کیفیت پایینی دارند یا به کلینیک پیرسینگ ارزان قیمت در تهران مراجعه کنند که از جواهرات بی کیفیت استفاده می کنند.

مهم است بدانید که جواهرات باید کاملاً نو باشند و هرگز توسط هیچ کس دیگری استفاده نشده باشند. همچنین باید برای پیرسینگ ناف مناسب باشند. اگر خیلی بزرگ باشند می تواند منجر به زخم های بزرگ یا آسیب به بافت شود. اگر خیلی کوچک باشد، ممکن است پوست را ببرد یا پاره کند.

جواهرات آویزان شده به ناف می توانند به لباس و کتانی گیر کنند. این تحریک مداوم می تواند بهبود زخم پیرسینگ ناف را به تاخیر بیندازد. درمان کامل پیرسینگ ناف ممکن است تا یک سال طول بکشد.

حلقه های نوک تیز ممکن است باعث زخم یا سوزش پوست در هنگام خواب شوند.

پارگی یا بریدگی

بریدگی و پارگی در پیرسینگ ناف رایج است و ممکن است در اثر افتادن، تصادف، ورزش های شدید، اعمال خشونت، یا تصادفی کشیده شدن رخ دهد. برای جلوگیری از تشکیل بافت اسکار و/یا تغییر شکل دائمی، بریدگی زخم پیرسینگ ناف باید در عرض ۱۲ تا ۲۴ ساعت ترمیم شوند.

تشکیل کلوئید

کلوئیدها رشد بیش از حد بافت فیبری یا اسکار هستند که ممکن است در برخی افراد حتی پس از ترومای جزئی به پوست مانند پیرسینگ ناف رخ دهد – این اتفاق کوچکی نیست! علاوه بر نگرانی های زیبایی، بیماران مبتلا به کلوئید ممکن است خارش و حساسیت داشته باشند.

گزینه های درمانی برای کلوئید که درکلینیک پیرسینگ در تهران پیشنهاد می شوند، عبارتند از:

برداشتن از طریق جراحی،

تزریق کورتیکواستروئید،

کرایوسرجری (انجماد)،

پانسمان ،

پرتودرمانی و لیزر درمانی.

چه کسانی نباید پیرسینگ ناف انجام دهند؟

متخصصین بهترین کلینیک پیرسینگ در تهران توصیه می کنند کسانی که مستعد تشکیل کلوئید هستند احتمالا نباید پیرسینگ انجام دهند.

نوجوانان مبتلا به بیماری مزمن پزشکی یا کسانی که روزانه دارو مصرف می کنند (مثلاً کسانی که دیابت دارند یا کورتیکواستروئید مصرف می کنند) ممکن است در معرض خطر بیشتری از عوارض پیرسینگ ناف باشند و حتما باید از قبل با پزشک مشورت کنند.

 چطور از عوارض پیرسینگ ناف جلوگیری کنیم؟

برای جلوگیری از بروز عوازض پیرسینگ ناف بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:

رعایت دستورالعمل های بعد از پیرسینگ

پیرسینگ ناف را هر روز تمیز کنید. بهتر است محل زخم را دو بار در روز با آب و صابون تمیز کنید. قبل از تمیز کردن محل پیرسینگ ناف، حتما دست های خود را بشویید.

از شنا کردن خودداری کنید. تا زمانی که پیرسینگ شما در حال بهبود است، از رفتن به استخر، جکوزی، رودخانه، دریا و غیره پرهیز کنید.

پیرسینگ های خود را نکشید. به سوراخ جدید دست نزنید یا جواهرات را نپیچانید مگر اینکه در حال تمیز کردن آن باشید. لباس خود را نیز از محل پیرسینگ ناف دور نگه دارید. مالش یا اصطکاک بیش از حد می تواند پوست شما را تحریک کرده و بهبودی را به تاخیر بیندازد.

جواهرات را از محل پیرسینگ ناف بیرون نیاورید. اکثر پیرسینگ ها در عرض حدود شش هفته بهبود می یابند، اما برخی ممکن است چندین ماه یا بیشتر طول بکشد تا بهبود یابند. بهتر است جواهرات را در این مدت حتی هنگام شب در جای خود بگذارید تا سوراخ بسته نشود.

مراجعه به کلینیک پیرسینگ معتبر

بهترین راه جلوگیری از بروز خطرات و عوارض بعد از پیرسینگ ناف، مراجعه به بهترین کلینیک پیرسینگ در تهران است. اگرپیرسینگ را نزد متخصصین باتجربه و دارای مجوز انجام دهید امکان تجربه عوارض بعد از پیرسینگ را به حداقل می رسانید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *