دستگاه لیزر

دستگاه لیزر (Laser device) امروزه انواع مختلفی را دربر می‌گیرد و پیدا کردن بهترین دستگاه لیزر می‌تواند یک کار سخت باشد. اگر به دنبال آشنایی با انواع دستگاه لیزر موهای زائد هستید، این مقاله برای شما بسیار مفید است.

یکی از کاربردی‌ترین و محبوب‌ترین روش‌های زیبایی در بین خانم‌ها، لیزر موهای زائد است. استفاده از روش‌هایی مانند تراشیدن یا اپیلاسیون از آنجایی که اثرات موقتی دارند معمولا برای خانم‌ها چندان رضایت بخش نیست.

استفاده از دستگاه لیزر نسبت به سایر روش‌ها مقرون به صرفه‌تر است. نکته مهم در استفاده از این روش زیبایی، عدم انجام آن در سالن زیبایی است. به این دلیل که برخی از سالن‌های زیبایی از تجهیزات لیزر تقلبی و نامناسب استفاده می‌کنند که تاثیری در از بین بردن موهای زائد ندارد.

بنابراین برای اطلاع بیشتر در مورد تجهیزات مورد استفاده برای لیزر موهای زائد، شما را با این دستگاه‌ها آشنا می‌کنیم.

مهمترین عامل در انتخاب بهترین دستگاه لیزر موهای زائد سرعت دستگاه و عمق نفوذ اشعه است. در نتیجه پیشرفت‌های پزشکی در زمینه‌های مختلف، ابزارهای مورد استفاده در عمل‌های زیبایی به طور چشمگیری تغییر کرده است.

دستگاه لیزر مورد استفاده نیز در زمان‌های اخیر بسیار پیشرفته تر شده‌اند، بنابراین نسبت به دستگاه‌های قدیمی دارای معایب بسیار کمتر و مزایای بسیار بیشتری هستند.

انواع دستگاه لیزر

انواع دستگاه لیزر

ابتدا باید در مورد لیزر موهای زائد بدانید که تکنولوژی لیزر با لیزر موهای زائد متفاوت است. فناوری لیزر شامل خواص فیزیکی پرتو لیزر است، به عنوان مثال محبوب‌ترین دستگاه لیزر بین ایرانیان الکساندرایت است که با طول موج ۷۷۵ نانومتر بیشتر از سایر فناوری‌ها مورد استفاده می‌باشد. اما تاثیر لیزر موهای زائد تنها به تکنولوژی آن بستگی ندارد، محدودیت در تعداد پرتوهای لیزر، قطر پرتو لیزر، فاصله بین شات‌ها، سیستم خنک‌کننده و سایر عوامل می‌تواند بر نتیجه نهایی اثر لیزر تأثیر بگذارد و تجربه استفاده از آن را رضایت‌بخش کند.

به عنوان مثال، دستگاهی با فواصل کوتاه‌تر بین شات‌ها، احتمال سوختگی را افزایش می‌دهد. یا بعضی دستگاه‌ها به سیستم خنک کننده مجهز هستند. در زمان تابش پرتوهای لیزر در همان حین با گرم شدن فولیکول‌ها پوست هم گرم می‌شود. برای جلوگیری از آسیب دیدن پوست و برای اینکه صدمه‌ای کنترل شده به فولیکول موها بزنیم، باید همزمان با تابش لیزر، پوست را خنک کنیم. سیستم و روش‌های خنک‌سازی پوست، تاثیر بیشتری در جلوگیری از عوارض لیزر موهای زائد دارد.

به طور کلی، ما ۴ تکنیک برای لیزر موهای زائد داریم که هر کدام نقش منحصر به فرد خود را دارند:

اولین فناوری IPL نام دارد. این فناوری در واقع یک لیزر نیست و فقط یک پرتو نور است. فناوری IPL اغلب در دستگاه‌های لیزر خانگی یا در سالن‌های زیبایی و ماساژ استفاده می‌شود. اما سه فناوری دیگر که شامل الکساندرایت، دیود و ان دی یاگ می‌شوند، دستگاه‌های کلینیکی محسوب می‌شوند و فقط توسط پزشک یا اپراتور حرفه‌ای مجاز به استفاده هستند و عملکرد شخصی ندارند. همچنین یک فناوری قدیمی به نام لیزر روبی وجود دارد که در انواع دیگر فناوری لیزر موهای زائد پیشگام است. اما امروزه زیاد مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. بنابراین لیزرهای IPL و Ruby به دلیل کارایی کم در کلینیک‌های زیبایی استفاده نمی‌شوند.

چگونه بفهمیم کدام یک از سه فناوری بالینی برای پوست و مو مناسب است. معمولا برای تشخیص این مورد به رنگ پوست توجه ویژه‌ای می‌شود. رنگ پوست و ضخامت مو تأثیر مستقیمی بر اثربخشی دوره درمان دارد و هر چه فناوری لیزر با شرایط شما تطبیق داده شود، نتایج بهتر و طولانی‌تر خواهد بود. در عین حال، باید دقت کرد که از دستگاهی استفاده شود که قطر تابش صحیح، وقفه تابش ایمن و سیستم خنک کننده موثر داشته باشد.

دستگاه لیزر,دستگاه لیزر الکس,دستگاه لیزر کندلا,انواع دستگاه لیزر,دستگاه لیزر الکساندرایت

دستگاه لیزر الکساندرایت ( الکس )

تا به امروز دستگاه‌های مختلفی برای لیزر موهای زائد وارد بازار شده‌اند. اما معروف‌ترین و شناخته شده ترین انواع دستگاه لیزر الکساندرایت است که در بین مردم به لیزر الکس معروف است. لیزر الکس دستگاهی است که از کریستال الکساندریت به عنوان منبع نور ​​استفاده می‌کند. لیزر الکساندرایت یک طول موج خاص (۷۵۵ نانومتر) در محدوده مادون قرمز تولید می‌کند. الکساندریت یک لیزر نور قرمز در نظر گرفته می‌شود.

عملکرد لیزر الکس به این صورت است که طول موجی از نور پرانرژی به ناحیه مورد نظر ساطع می‌شود و گرما تولید می‌کند. در نتیجه لیزر الکس با فرآیند فتوترمولیز کار می‌کند. فتوترمولیز به گرم کردن یک منطقه خاص با یک پرتو نور اشاره دارد. این لیزر فقط ناحیه فولیکول مو را مورد هدف قرار می‌دهد و به بافت پوست آسیب نمی‌رساند.

دستگاه لیزر الکساندرایت پالس‌های نور را به سمت فولیکول‌های مو هدایت می‌کند و فولیکول‌ها از ریشه خارج می‌شوند و زمان رشد آنها به مرور زمان کاهش می‌یابد. الکس لیزر مناسب برای بدن، ساعد، بازوها، زیر بغل، بیکینی، صورت، پاها، ران ها و …است.

همچنین انواع پوست و رنگ مو را با دو طول موج متفاوت پوشش می‌دهد.

لیزر الکساندرایت به دلیل طول موج بلندی که دارد به طور کلی برای افرادی که پوست تیره دارند توصیه نمی‌شود و از طرفی افرادی که دارای پوست روشن و موهای تیره هستند بهترین نتیجه را با لیزر الکس خواهند گرفت. تنها دو واحد طول موج متفاوت الکس و ان دی یاگ می‌توانند انواع پوست را پوشش دهند.

لیزر الکس مورد تایید FDA  سازمان غذا و داروی ایالات متحده است.

مشکلات پوستی قابل درمان با لیزر الکس عبارتند از:

  • درمان واریس
  • درمان رگ‌های عنکبوتی
  • درمان ماه گرفتگی
  • پاک کردم خالکوبی
  • لکه‌هایی که با افزایش سن روی پوست ظاهر می‌شوند.

اگر اپراتوری که از دستگاه لیزر استفاده می‌کند آموزش اولیه آن را ندیده باشد، ممکن است مراجعه کننده دچار آسیب‌هایی مانند درد در حین درمان، تورم و التهاب پوست، بریدگی و کبودی در طول درمان شود.

لیزر الکس مزایای زیادی دارد، تقریباً برای همه افراد با انواع پوست کار می کند.

از خواص منحصر به فرد لیزر الکساندرایت می‌توان به استحکام بالا و از بین بردن موثر موهای زائد در یک دوره درمانی کوتاه اشاره کرد. لیزر الکس تنها لیزری است که برای درمان سندرم آمبراس توصیه می‌شود.

دستگاه لیزر,دستگاه لیزر الکس,دستگاه لیزر کندلا,انواع دستگاه لیزر,دستگاه لیزر الکساندرایت

دستگاه لیزر کندلا

دلیل تنوع بازار دستگاه لیزر استفاده از آنها برای رفع نیاز مشتریان با رنگ‌های مختلف پوست و مو است. در این بین نام دستگاه الکساندرایت یا الکس را شنیده‌اید. لیزر الکساندرایت یکی از پیشگامان صنعت لیزر موهای زائد است و آخرین و پیشرفته‌ترین مدل آن دستگاه لیزر کندلا می‌باشد.

دستگاه الکساندرایت در دنیا شناخته شده است و دستگاه لیزر کندلا یکی از معروف‌ترین برندها در زمینه دستگاه لیزر پوست و مو می‌باشد. دستگاه لیزر کندلا مخصوصا برای پوست‌های خیلی روشن یا تیره مفید است. این دستگاه در زمینه رفع موهای زائد بی‌نظیر است و نسبت به سایر دستگاه‌های لیزر، پوست، مو و زیبایی بسیار گرانتر است.